HJEM OM MEG ADD + YOUTUBE KONTAKT

Min Nye blogg!

    27.12.2012, 02:08

    6

Før hadde jeg malinka90.blogg.no... Det har skjedd en del i det siste og jeg har lyst til å begynne på nytt.. Laaange mellomrom mellom hver gang jeg blogget, og syntes bloggen min rett og slett var kjedelig..Var ikke noe morsomt å gå inn der å skulle skrive et nytt innlegg..Så dah.. Lager derfor en ny blogg som skal inneholde en hel del mer av mote og Fashion < 3 My passion.. Skrive om det som interesserer meg og det blir også en hel del rundt livet mitt og min hverdag også. Det jeg brenner mest for er jo musikken min. Lager musikk selv og synger 80% av tiden i livet mitt:) Kommer til å legge ut en del sangvideoer framover også.

Jeg går på musikklinjen og nå er det bare et halvt år igjen...Som for meg rett og slett føles ut som en eeevighet.. Sliter på skolen, har aldri vært noe glad i skolen, og er ******lei :) Har ikke noe med linjen jeg går på eller folka rundt meg, for musikklinjen på Skarnes Vgs er den beste skolen jeg har gått på EVER. Er en så sammensveisa og koselig gjeng altså. Anbefales på det sterkeste til de som liker musikk og som vil satse på det! Det er bare meg...det er jeg som er sliten hele tiden og takler ikke alt det presset og det som forventes av meg. Møter rett og slett veggen. Kjenner den på nesetippen nå. men jeg er ikke den som gir meg heller, så om det er sånn at jeg får en 2'er i noen fag, så er jeg OverLykkelig for endelig å ha klart å komme meg igjennom det og bestått. Sitter nå i juleferien med hodet stappa fullt av ting jeg skulle ha gjort, som jeg må gjøre, men får ikke gjort det, orker ikke..Vet ikke hvordan jeg skal få begynt..                                            Oooh yes, måtte bare få det ut :) 

Imorgen skal jeg ned på Elkjøp å se på speilreflekskamera :D Det gleder jeg meg til... Er jo så mye salg nå og har sett på et som jeg har innmari lyst på.. Sååå får se om jeg tar meg råa..selv om jeg egentlig ikke har det, men Halloooo, jeg Trenger et speilreflekskamera... Og det er nå jeg har sjansen til å få et billig. Får leve på spaghetti og brødskiver i en mnd, går bra det..hehe..

 

Designet på bloggen min kommer snaaart . Min skjønne lille lillesøster har vært så snill å laget et design til meg, så hun skal få hjulpet meg med å få det på plass i morgen. Jeg er så lite teknisk anlagt som det går ann å bli..hehe.. men da er det godt å ha ei søster som er ekspert på det område der.. Kan jo alt om data, telefoner, tv og spill og alt mulig den dama der..

 

Her er noen bilder av meg fra kirkekonserten i hadde i strøm-kirke den 8. Desember. Her sang jeg ''I have nothing''.

 

 

 

Malinka <3

6 kommentarer

myonlylife

http://myonlylife.blogg.no

27.12.2012 kl.02:48

Vil du besøke bloggen min ?? Kanskje kommentere også <3

eileenagate

http://eileenagate.blogg.no

27.12.2012 kl.03:00

du ha skikkeli finblogg <3 !

mfashion

http://mfashion.blogg.no/

27.12.2012 kl.03:05

eileenagate: Takk <3

Andrea

http://avb.blogg.no

27.12.2012 kl.03:53

nydelige bilder! kommenter gjerne tilbake.

Photobyc - VINN PERSONLIG DESIGN!

http://photobyc.blogg.no

27.12.2012 kl.10:20

Gratulerer med ny blogg!

rikam

http://rikam.blogg.no

28.12.2012 kl.01:05

Du var kjempeflink på konserten, Malin! :D
Skriv en ny kommentarMalin. 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits