HJEM OM MEG ADD + YOUTUBE KONTAKT

Blogg

Vil haa

http://hiplifestyle.blogg.no/1372240799_jeg_gir_bort.html trekker ut vinnere av disse skjørtene... Åh Det Gule!! Elsk <3

 

 

Krysser alt jeg har for det gule;)

 

 

 

Malinka <3

Dårlig blogger Og Audition!

Jepp..jeg har vært en dårlig blogger i det siste. Vært så dårlig at jeg vil ikke en gang kalle meg en blogger..men men.. Har prioritert andre ting. Vært på The Voice Audition forresten, kom videre fra første rommet og der sa dem at det var kjempebra. Alle som kom videre måtte også synge for tvprodusenter ( da jeg kom inn dit satt Øyvind Mund der..hehe..) og vi får da svar om vi kommer med på Blind Audition innen 10 April!! Jeg krysser fingrer og tær for at jeg kommer med altså:)) Er dette jeg vil! Sanglærerinna mi var med å kompa meg på piano..Sååå snillt av henne! Vi hadde en fin dag i Oslo;)) Selv om jeg var utrolig sliten.. Dro med 9 bussen om mårran og var ikke hjemme før rundt halv ti tror jeg.. 

 

 

Malinka <3

 

Pink Sweets InspoOOooo


 

 

Malinka <3

Pink Donut

Gjett hva jeg spiste på skolen idag.....Jordbær-Donut..nam nam :DJammiiiii... Den var forresten dritgod;)

 

 

 

 

Malinka <3

NELLY Must Have!

Kanskje noe av dette havner i postkassen hjemme hos meg om ikke så lenge;) 


Digge brune sko..alltid ønsket meg slike..Du finner dem HER

 

Nyyyydelig kjole som jeg gleder meg til å bruke i sommer... HER

Samme med denne..gleder meg til å bruke den:))


Disse klarte jeg heller ikke stå imot;) Finner dem HER

 Røde Must Have! HER

Nydeig GENSER...

Ah..den nydeigste av di nydeligste...! Forelsket meg i denne kjolen.


Digg Digg Digg Finner du HER

 

Noe som falt i smak?;)

 

 

Malinka <3

InspOOoo

Pink  / /  Chabby Chic


 

 

Malinka <3

Do it Like a Dude!

En sangvideo jeg nettop gjorde:) Hva syns du?

 

 

Malinka <3

Yeey Jessy J!

Go Girl!

Helt klart en av mine favorittartister med en supersterk stemme! Og personlighet ikke minst...

 

 

Malinka <3

Nemlig...

Har vært litt lite blogging i det siste for har vært så mye...Mye oppi hodet.. Da er det vanskelig å sile ut og skrive om en bestemt ting;) Noen ganger går det bare helt i surr og det eneste jeg klarer å gjøre er rett og slett å bare ligge rett ut å se på tv.. Nå har jeg hatt migrene også i et par dager og var hjemme fra skolen igår, så er ikke heeeelt på topp om dagen.. Har bare lyst å sove meg gjennom siste halvåret av skolen og bestå i alle fag..åsså...Ferdiiii!:p men så lett er det ikke...så må bare bite tenna sammen å kjøre på..kjøre huet..haha...uff..Sliiiiiiit.. Menne snart helg nååå:D Bare 2 dager igjen... Stå på Malin, dette går bra... Mååå ikke forsove meg imårra for da går alt til H******..Har gjennomkjøringer i samspill til konsert vi skal ha til uka på tråstad og Eidskog U-skole..Det kan bli moro:) Skal snakke om og vise dem hva som foregår på musikklinjen. Nemlig...;)

 

Malinka <3

KonsertPlanlegging!

Idag har vi fått på plass en del angående en konsert vi skal ha på Scene-U i Kongsvinger 14 februar. Sjekk ut School of Rock HER. Og kom gjerne og se på oss! I 3 klasse skal vi nemlig arrangere konserter på egenhånd. Stressende og morro:) Er en del konserter i løpet av året, så er fordelt likt på alle i klassa om hvem som skal planlegge og kjøre hvilken konsert! På denne konserten er jeg repertoaransvarlig, så har derfor kjørt i gang auditionpåmeldinger..Deretter må det velges hvem som skal være med på konserten..Dette blir nok utrolig bra! Gleder meg!
 

Malinka <3

Skoleee

Sitter på bussen på vei til skolen da..Litt sein, men bedre sent enn aldri:)) Går til fire idag så er lenge igjen! Gikk glipp av spansken, men..... Etterpå skal jeg møte Pia så tar vi en tur på senteret ..og skal ta sol.. Og det er endelig helg!

Søtisen over alle søtiser <3


 

 

Malinka <3

InspOOoo

 

 

Malinka <3

Bakt brød! + at jeg brente finger'n...

mmm..det brødet her ble helt nyyydelig..såå godt! Creds til meg;) hehe..


Ooog klarte å brenne fingeren min på den ene forma så nå ligger jeg her å kjøler den ned med en iskald colaboks, har gjort det i en time nå, så måtte til og med bytte boks..Tar jeg den bort, så svir det no så inni ********, så har ikke sjangs å klare meg uten den colaboksen..

 

Malinka <3 

Soul Sisters

Meg og Pia på shopping!

 

 

Malinka <3

Green!

 

 

Malinka <3

Helga!!

I helga har jeg hatt besøk av minste veslesyrra'n Line:) Og største veslesøsrta mi Pia har vært her også.. Var i svømmehallen i dag med Line og vi badet i 2 og 1/2 time..Tok sol, boblebad og satt i badstua..D.I.G.G! Vi fulgte Line til bussen istad, å fyyyy fader det var kaldt! Holdt på å fryse låra av meg.. 15 - er det her nå :o DET er Brrrrrrr Det!

Håper dere har hatt en fin helg :) Og så er det bare å lade opp til ei ny uke..

Haha Line skulle ta fotbad..Liiiitt mye såpe kanskje..


 

 

Malinka <3

 

 

Søte Puseeen!

 

Malinka <3 & Gucci <3

Resultatet av DIY med Nagler

Nå er jeg ferdig med shortsen..Syns det ble utrolig kult, veldig fornøyd :D

Hva syns du?

 

 

Malinka <3

DIY med Nagler!

Skal legge ut bilder når jeg er ferdig så dere kan se åssen det ble :)

 

<3

Yeey!

Kom meg gjennom dagen :D Hadde prøve og det gikk nogenlunde greit... Nå er det bare å sove en times tid før jeg skal lese til ny prøve imårra..I Spansk...Yeh..Er ikke så innmari god i spansk..Kan faktisk mere Tyrkisk ! Godt å tenke på at jeg faktisk ikke forsov meg og var på skolen hele dagen..men sliten som et dovendyr og føler meg som en våken/død/et-eller-annet Zombie.

Sove litt med PuseGull <3

 

 

Malinka <3

Rødt Hår og Fregner!

Haha må bare fortelle om en dag jeg var på butikken. Da jeg var på vei hjem igjen gikk jeg forbi en gjeng med gutter som titta fælt.. De var vel rundt 16-17 år tenker jeg.. Da jeg akkurat hadde gått forbi dem, hørte jeg bak meg at de ropte ''Rødt hår og fregner, passer når det regner''.. Hahaa.. Jeg sa ingenting, men tenkte på det etterpå at jeg skulle ha sagt jeg er stolt av det;) For det er jeg nemlig..Er så glad i håret mitt! :D Lurer på hva de ville med det utsagnet der egentlig..hehe...det der er noe jeg hørte stadig vekk på barneskolen av 10-åringer liksom.. Hehe.. men har aldri tatt meg nær av det.

Rødt hår er jo NiiiiiCe :D

 

 

Malinka <3

 

Jaddaa

Ja da sitter jeg her med mine ''skippertak'' til prøven-E i mårra da :p Uffameg... I siste liten.. men bedre seint enn aldri..Vel? :p Ja, men sånne ting gjør jeg ikke før jeg MÅ. Er så lei skole nå at jeg tror jeg kommer til å svime av en dag. Hodet er så stappa med ting&tang nå at det er helt V I L L T. Seriøst. Når jeg er ferdig nå skal jeg ta meg fri fra skole hvertfall et år! Minst! Mye bedre å jobbe enn å gå på skole. Hadde det så mye bedre når jeg jobba. Noen ganger føles det ut som om at jeg ikke går på skole for min egen del, men for Alle ''de'' andre rundt meg. Jeg haaaaler meg igjennom det fordi det er så bra å ha fullført skolen. Blæh.. Er jo det, men for et sliiit. Håper det er verdt det!
 

 

Malinka <3

 

Barbeint Med Hæler!

Avhengig av å gå i høye hæler? Haha, her har du et tips om du har lyst å ha høye hæler selvom du går barbeint;)

Ser kanskje ikke så innmari Smashig Ut, men Må man så Må man :P Hehe..

 

 

Malinka <3

Gucciii <3

Hehe, søte pusen min ligger..eller ja, sitter å sover !

 

 

 

Malinka <3

Home deco

Yeye..Ligger her hjemme idag jeg da og er syk...Orker ingenting. Slapp som bare det! Tok noen bilder av en blomst jeg har på badet, syns det ble litt kult :p

 

 

 

 

Malinka <3

NailPolish

Ble rosa negler på meg idag gitt.. (Nydelig farge);) hehe..


For min del er IsaDora heeelt klart den beste lakken og har en utrolig god børste! Depend er Helt grei og kan kjøpes billigere i alle mulige farger.. Samme med H&M lakken:))

 

Malinka <3

New In Converse!

Disse herlighetene kom i posten idag!


Hva synes dere?:) Har du converse?

 

 

Malinka <3

 

Konkurranse

Nei..jeg har ikke konkurranse, men aur00ra.blogg.no har:)) Delta her du også og du kan vinne vakre øredobber! Vil haaa :D

 

Er ikke trøtt...Sjuk og møter vel veggen snart!?

Har akkurat sovi i ..tjaa.. 6-7 timer.. Nå liksom.. Klarte ikke holde meg til kvelden. Jaja.. Begynner å bli syk også, vondt i halsen, vet ikke om det er varmt eller kaldt og kroppen verker noe voldsomt. I naken og nedover hele... Lurer nesten på om jeg skal ta meg en tur til legen imårra. Tror nesten det. Skolen får bare vente. Kan ta meg en tur til legen, må også på nav, så kan nesten ta de tingene i samma slengen hvis jeg tar meg ''fri'' og går til legen. Ellers får jeg meg aldri til nav heller..De stenger 14.30..Av alle tider. Man må jo få fravær uansett en dag så.. Har så mye å tenke på om dagen så jeg blir helt gal. Er så mye på skolen at jeg får ikke gjort noe. Alt bare kværner og surrer oppi hue. Pluss at jeg har en hel del personlige ting å tenke på. Skolen er liksom bare en byrde oppå det igjen. Jeg må bare haaale meg igjennom den siste tiden, fokusere på å bestå og gjøre det beste ut av det..Selv om det er noe helt sinnsykt vanskelig!

Ja det var kveldens ''måtte bare få det ut'' :))

 

 

Malinka <3

 

 

Yo!

Vært utrolig sliten i helga..bare chilla'n på sofa'n. Så ringenes herre brorskap igår kveld, så idag må jeg se fortsettelsen altså.. Har sett alle filmene, men er så lenge siden og man må nesten se de filmene der flere ganger for å få med seg alt. 

Må også få skrevet litt på særemne idag..Blæh... men ja.. Også har vi 3 F**** prøver til uka, så må jo få lest litt på det også..men kjenner jeg meg rett så blir det nok til at jeg tar noen ''skippertak'' i sista lita.. Sitter i et par timer kvelden før og NiPugger for harde livet..

Ha en FinFin søndag Folkz;) 

 

 

Malinka <3

LOVE LIFE

Tegning av meg

Et bilde som en mann tegnet av meg en gang jeg var i Tyrkia:))

 

Tycks?:))

 

 

Malinka <3

Nytt Kamera! Nikon D3200


Endelig har jeg fått meg kamera! Sååå Happy!! Må lære meg å bruke det, men ved flittig bruk tror jeg ikke det blir noe problem..Kommer av seg selv etterhvert som jeg driver med det.

Er veldig fornøyd med det nye kameraet mitt:)) Skal ta så utrolig masse fine bilder nå.. <3

 

 

 

Malinka <3

2013 Bring Me Luck

Godt Nyttår alle sammen! Håper dere hadde en superfin nyttårsaften ! <3 Og at dere hadde et flott 2012 og får et fantastisk 2013 !

Nå sitter jeg og har bittelittegranne ''hangover'' fra igår, men det får gå bra siden vi gikk inn et nytt år som måtte feires;) Og sitter her og spiser fiskesuppe med rista brød. Hehe..Kunne egentlig tenkt meg no feit mat akkurat nå..som kebab eller en saftig burger.. men var godt detta å..Får spise det man har;)

Resten av dagen skal jeg nok bare slappe av..tusle litt rundt i leiligheten å rydde litt..og må nok ta meg en tur ut etterhvert..Sola skinner jo! Jippi! Elsker sola! Var deilig temperatur også når jeg var ute med søpla :p

Må 2013 Bli Et Bra År <3

 

 

 

Malinka <3

Lekre festkjoler


Alle kjolene er fra Nelly.. Driver å drømmer meg bort litt:)) Hvilken kjole ville du valgt?

 

 

 

Malinka <3

Om Meg

Har ikke sagt så mye om meg selv på denne nye bloggen, så tenkte jeg skulle si litt om hvem jeg er:)

Navnet er Malin, er 22 år og bor i en superfin leilighet i Kongsvinger. Går på musikklinjen på skarnes - Har nå et halv år igjen..Gleder meg til å bli ferdig på skolen og slippe alt det stresset. Er veldig glad i musikk, og synger hele tiden..I fjor kom jeg forresten til topp 80 i Idol;) Som jeg er ganske stolt av. Litt kjedelig å ikke komme lenger, men herre...80 av rundt 5000 :D Var en av de 100 som fikk Gullbilett;) Var en kjempemoro opplevelse og møtte masse nye folk..Med samme interresser som meg.

Er veldig kreativ av meg..Tegner, maler, driver med decoupage, skriver egne låter og er veldig glad i mote. Mine største drømmer er å bli sanger og å kunne designe egne klær og accessorier:) Hadde vært en super jobb! Å kunne leve av begge deler. <3

Elsker skrekkfilmer, fargen rosa, solarium <3, Strawberry Daquiri, katten min Gucci, realityserier , kaffe !!+ mere kaffe, kan ikke leve uten +++

Jeg haaater å fryse..Skulle helst bodd i varmere strøk ihvertfall halve året..Må jo være litt hjemme med familien også som jeg er så glad i:) Vet ikke helt hva mer jeg skal fortelle i dette innlegget her..Er det noe dere lurer på så er det bare å spørre. Skal ikke skrive hele livshistoria mi her nå..Livet har ikke alltid vært like lett.. men om du følger meg vil du nok få vite mer om det etterhvert.. Orker ikke en sånn overfladisk blogg der jeg bare skriver om livet mitt som en dans på røde roser hele tiden..For er faktisk ikke slik. For øyeblikket har jeg det ganske bra:) Det går jo opp og ned..Den verste tida er over, jeg begynner å bli voksen ( Noe jeg egentlig var allerede som 10'åring ) ..men nok om det:) Og har alltid klart meg selv,, og det skal jeg fortsette med :)

 

<3

 

 

Noen random bilder av meg... 

Her skulle jeg på no kostyme-fest-greier..Husker ikke helt hva det var :p

Her synger jeg på UKM for et par år siden.. 

Her synger jeg i strøm Kirke 8. Desember nå som var.

Sang også på kongsvinger radio for å reklamere for denne konserten;)


Bilde av fine meg på skolen..lol..

 

 

Malinka <3

 

 

Gult er kult!

Denne står på ønskelista mi fra zalando.no !

Hva syns du?

 

 

Malinka <3

Søndag = < 3

Tenkte jeg skulle prøve å rydde og vaske litt idag..Etter at jeg har slappet av litt..Og slappet av litt til;) Søndag = daffedag.. men har ting som må gjøres i leiligheten, så får bare bite i det sure eplet og begynne en gang.. En gang nærmere nyttår :p

Ha en fin søndag <3

 

 

Malinka <3

Wants fra Nelly
Malinka <3Pus sover

Så søt da. Lille Gucci min ligger å sover på sofaen...Ja, han har de merkeligste stillinger altså..må le av han mye av alle de rare tinga han gjør og.. Har forresten lært han ''Give me five'' også:)

Skal legge ut noen helskrudde bilder av han senere så dere får se.. Han er bare så skjønn.. <3

mens han sover, sitter jeg her på data'n og cooper;) Ser på tv, drikker Gul brus (faktisk), jeg som er ColaNærkis....Og slapper av. Nyter ferien:)

Ha en fin fin kveld!

 

 

Malinka <3

HM-Look

Ny Look78

Ny Look78 - fra H&M

http://www.hm.com/no/s/0441MD

Products in this look:

Boots, Jeans, Skjorte, Jakke, Solbriller, Veske, SkjerfH;amp;Mwww.hm.com

Nytt kamera rett rundt hjørnet !

Nikon speilreflekskamera D3200Gleeeder meg til å få mitt første kamera! Aldri hatt speilrefleks og gleder meg til å ta masse, masse, masse fiiine bilder!

Var nede å skulle kjøpe meg et kamera ista, Nikon D5100, men så sa de at Nikon D3200, som er litt bedre er på salg til uka, så da venter jeg heller til da:)


Nikon D3200:

  • 24.2 megapiksler
  • 18-55 mm objektiv inkludert
  • 3" LCD-skjerm

Noen som har dette kamera? :) Fornøyd?

Åssen kamera bruker du?

 

 

 

Malinka <3

HM-Look

Ny Look

Ny Look - fra H&M

http://www.hm.com/no/s/0436RK

Products in this look:

Syns det er moro å ta en tur innom ''dressingroom'' på HM og sette sammen noen stilige outfit's:)
Hva syns du om outfit'en? 
Malinka <3

Waaaants fra JJsHouse!!

Driver å titter litt på jjshouse.com.... Det er jo så mye fint der!
Disse kjolene hadde passet perfekt inn i min kjolesamling altså < 3

 

 

Malinka <3

 

Min Nye blogg!

Før hadde jeg malinka90.blogg.no... Det har skjedd en del i det siste og jeg har lyst til å begynne på nytt.. Laaange mellomrom mellom hver gang jeg blogget, og syntes bloggen min rett og slett var kjedelig..Var ikke noe morsomt å gå inn der å skulle skrive et nytt innlegg..Så dah.. Lager derfor en ny blogg som skal inneholde en hel del mer av mote og Fashion < 3 My passion.. Skrive om det som interesserer meg og det blir også en hel del rundt livet mitt og min hverdag også. Det jeg brenner mest for er jo musikken min. Lager musikk selv og synger 80% av tiden i livet mitt:) Kommer til å legge ut en del sangvideoer framover også.

Jeg går på musikklinjen og nå er det bare et halvt år igjen...Som for meg rett og slett føles ut som en eeevighet.. Sliter på skolen, har aldri vært noe glad i skolen, og er ******lei :) Har ikke noe med linjen jeg går på eller folka rundt meg, for musikklinjen på Skarnes Vgs er den beste skolen jeg har gått på EVER. Er en så sammensveisa og koselig gjeng altså. Anbefales på det sterkeste til de som liker musikk og som vil satse på det! Det er bare meg...det er jeg som er sliten hele tiden og takler ikke alt det presset og det som forventes av meg. Møter rett og slett veggen. Kjenner den på nesetippen nå. men jeg er ikke den som gir meg heller, så om det er sånn at jeg får en 2'er i noen fag, så er jeg OverLykkelig for endelig å ha klart å komme meg igjennom det og bestått. Sitter nå i juleferien med hodet stappa fullt av ting jeg skulle ha gjort, som jeg må gjøre, men får ikke gjort det, orker ikke..Vet ikke hvordan jeg skal få begynt..                                            Oooh yes, måtte bare få det ut :) 

Imorgen skal jeg ned på Elkjøp å se på speilreflekskamera :D Det gleder jeg meg til... Er jo så mye salg nå og har sett på et som jeg har innmari lyst på.. Sååå får se om jeg tar meg råa..selv om jeg egentlig ikke har det, men Halloooo, jeg Trenger et speilreflekskamera... Og det er nå jeg har sjansen til å få et billig. Får leve på spaghetti og brødskiver i en mnd, går bra det..hehe..

 

Designet på bloggen min kommer snaaart . Min skjønne lille lillesøster har vært så snill å laget et design til meg, så hun skal få hjulpet meg med å få det på plass i morgen. Jeg er så lite teknisk anlagt som det går ann å bli..hehe.. men da er det godt å ha ei søster som er ekspert på det område der.. Kan jo alt om data, telefoner, tv og spill og alt mulig den dama der..

 

Her er noen bilder av meg fra kirkekonserten i hadde i strøm-kirke den 8. Desember. Her sang jeg ''I have nothing''.

 

 

 

Malinka <3

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits