HJEM OM MEG ADD + YOUTUBE KONTAKT

januar 2013

Yeey Jessy J!

Go Girl!

Helt klart en av mine favorittartister med en supersterk stemme! Og personlighet ikke minst...

 

 

Malinka <3

Nemlig...

Har vært litt lite blogging i det siste for har vært så mye...Mye oppi hodet.. Da er det vanskelig å sile ut og skrive om en bestemt ting;) Noen ganger går det bare helt i surr og det eneste jeg klarer å gjøre er rett og slett å bare ligge rett ut å se på tv.. Nå har jeg hatt migrene også i et par dager og var hjemme fra skolen igår, så er ikke heeeelt på topp om dagen.. Har bare lyst å sove meg gjennom siste halvåret av skolen og bestå i alle fag..åsså...Ferdiiii!:p men så lett er det ikke...så må bare bite tenna sammen å kjøre på..kjøre huet..haha...uff..Sliiiiiiit.. Menne snart helg nååå:D Bare 2 dager igjen... Stå på Malin, dette går bra... Mååå ikke forsove meg imårra for da går alt til H******..Har gjennomkjøringer i samspill til konsert vi skal ha til uka på tråstad og Eidskog U-skole..Det kan bli moro:) Skal snakke om og vise dem hva som foregår på musikklinjen. Nemlig...;)

 

Malinka <3

KonsertPlanlegging!

Idag har vi fått på plass en del angående en konsert vi skal ha på Scene-U i Kongsvinger 14 februar. Sjekk ut School of Rock HER. Og kom gjerne og se på oss! I 3 klasse skal vi nemlig arrangere konserter på egenhånd. Stressende og morro:) Er en del konserter i løpet av året, så er fordelt likt på alle i klassa om hvem som skal planlegge og kjøre hvilken konsert! På denne konserten er jeg repertoaransvarlig, så har derfor kjørt i gang auditionpåmeldinger..Deretter må det velges hvem som skal være med på konserten..Dette blir nok utrolig bra! Gleder meg!
 

Malinka <3

Skoleee

Sitter på bussen på vei til skolen da..Litt sein, men bedre sent enn aldri:)) Går til fire idag så er lenge igjen! Gikk glipp av spansken, men..... Etterpå skal jeg møte Pia så tar vi en tur på senteret ..og skal ta sol.. Og det er endelig helg!

Søtisen over alle søtiser <3


 

 

Malinka <3

InspOOoo

 

 

Malinka <3

Bakt brød! + at jeg brente finger'n...

mmm..det brødet her ble helt nyyydelig..såå godt! Creds til meg;) hehe..


Ooog klarte å brenne fingeren min på den ene forma så nå ligger jeg her å kjøler den ned med en iskald colaboks, har gjort det i en time nå, så måtte til og med bytte boks..Tar jeg den bort, så svir det no så inni ********, så har ikke sjangs å klare meg uten den colaboksen..

 

Malinka <3 

Soul Sisters

Meg og Pia på shopping!

 

 

Malinka <3

Green!

 

 

Malinka <3

Helga!!

I helga har jeg hatt besøk av minste veslesyrra'n Line:) Og største veslesøsrta mi Pia har vært her også.. Var i svømmehallen i dag med Line og vi badet i 2 og 1/2 time..Tok sol, boblebad og satt i badstua..D.I.G.G! Vi fulgte Line til bussen istad, å fyyyy fader det var kaldt! Holdt på å fryse låra av meg.. 15 - er det her nå :o DET er Brrrrrrr Det!

Håper dere har hatt en fin helg :) Og så er det bare å lade opp til ei ny uke..

Haha Line skulle ta fotbad..Liiiitt mye såpe kanskje..


 

 

Malinka <3

 

 

Søte Puseeen!

 

Malinka <3 & Gucci <3

Resultatet av DIY med Nagler

Nå er jeg ferdig med shortsen..Syns det ble utrolig kult, veldig fornøyd :D

Hva syns du?

 

 

Malinka <3

DIY med Nagler!

Skal legge ut bilder når jeg er ferdig så dere kan se åssen det ble :)

 

<3

Yeey!

Kom meg gjennom dagen :D Hadde prøve og det gikk nogenlunde greit... Nå er det bare å sove en times tid før jeg skal lese til ny prøve imårra..I Spansk...Yeh..Er ikke så innmari god i spansk..Kan faktisk mere Tyrkisk ! Godt å tenke på at jeg faktisk ikke forsov meg og var på skolen hele dagen..men sliten som et dovendyr og føler meg som en våken/død/et-eller-annet Zombie.

Sove litt med PuseGull <3

 

 

Malinka <3

Rødt Hår og Fregner!

Haha må bare fortelle om en dag jeg var på butikken. Da jeg var på vei hjem igjen gikk jeg forbi en gjeng med gutter som titta fælt.. De var vel rundt 16-17 år tenker jeg.. Da jeg akkurat hadde gått forbi dem, hørte jeg bak meg at de ropte ''Rødt hår og fregner, passer når det regner''.. Hahaa.. Jeg sa ingenting, men tenkte på det etterpå at jeg skulle ha sagt jeg er stolt av det;) For det er jeg nemlig..Er så glad i håret mitt! :D Lurer på hva de ville med det utsagnet der egentlig..hehe...det der er noe jeg hørte stadig vekk på barneskolen av 10-åringer liksom.. Hehe.. men har aldri tatt meg nær av det.

Rødt hår er jo NiiiiiCe :D

 

 

Malinka <3

 

Jaddaa

Ja da sitter jeg her med mine ''skippertak'' til prøven-E i mårra da :p Uffameg... I siste liten.. men bedre seint enn aldri..Vel? :p Ja, men sånne ting gjør jeg ikke før jeg MÅ. Er så lei skole nå at jeg tror jeg kommer til å svime av en dag. Hodet er så stappa med ting&tang nå at det er helt V I L L T. Seriøst. Når jeg er ferdig nå skal jeg ta meg fri fra skole hvertfall et år! Minst! Mye bedre å jobbe enn å gå på skole. Hadde det så mye bedre når jeg jobba. Noen ganger føles det ut som om at jeg ikke går på skole for min egen del, men for Alle ''de'' andre rundt meg. Jeg haaaaler meg igjennom det fordi det er så bra å ha fullført skolen. Blæh.. Er jo det, men for et sliiit. Håper det er verdt det!
 

 

Malinka <3

 

Barbeint Med Hæler!

Avhengig av å gå i høye hæler? Haha, her har du et tips om du har lyst å ha høye hæler selvom du går barbeint;)

Ser kanskje ikke så innmari Smashig Ut, men Må man så Må man :P Hehe..

 

 

Malinka <3

Gucciii <3

Hehe, søte pusen min ligger..eller ja, sitter å sover !

 

 

 

Malinka <3

Home deco

Yeye..Ligger her hjemme idag jeg da og er syk...Orker ingenting. Slapp som bare det! Tok noen bilder av en blomst jeg har på badet, syns det ble litt kult :p

 

 

 

 

Malinka <3

NailPolish

Ble rosa negler på meg idag gitt.. (Nydelig farge);) hehe..


For min del er IsaDora heeelt klart den beste lakken og har en utrolig god børste! Depend er Helt grei og kan kjøpes billigere i alle mulige farger.. Samme med H&M lakken:))

 

Malinka <3

New In Converse!

Disse herlighetene kom i posten idag!


Hva synes dere?:) Har du converse?

 

 

Malinka <3

 

Konkurranse

Nei..jeg har ikke konkurranse, men aur00ra.blogg.no har:)) Delta her du også og du kan vinne vakre øredobber! Vil haaa :D

 

Er ikke trøtt...Sjuk og møter vel veggen snart!?

Har akkurat sovi i ..tjaa.. 6-7 timer.. Nå liksom.. Klarte ikke holde meg til kvelden. Jaja.. Begynner å bli syk også, vondt i halsen, vet ikke om det er varmt eller kaldt og kroppen verker noe voldsomt. I naken og nedover hele... Lurer nesten på om jeg skal ta meg en tur til legen imårra. Tror nesten det. Skolen får bare vente. Kan ta meg en tur til legen, må også på nav, så kan nesten ta de tingene i samma slengen hvis jeg tar meg ''fri'' og går til legen. Ellers får jeg meg aldri til nav heller..De stenger 14.30..Av alle tider. Man må jo få fravær uansett en dag så.. Har så mye å tenke på om dagen så jeg blir helt gal. Er så mye på skolen at jeg får ikke gjort noe. Alt bare kværner og surrer oppi hue. Pluss at jeg har en hel del personlige ting å tenke på. Skolen er liksom bare en byrde oppå det igjen. Jeg må bare haaale meg igjennom den siste tiden, fokusere på å bestå og gjøre det beste ut av det..Selv om det er noe helt sinnsykt vanskelig!

Ja det var kveldens ''måtte bare få det ut'' :))

 

 

Malinka <3

 

 

Yo!

Vært utrolig sliten i helga..bare chilla'n på sofa'n. Så ringenes herre brorskap igår kveld, så idag må jeg se fortsettelsen altså.. Har sett alle filmene, men er så lenge siden og man må nesten se de filmene der flere ganger for å få med seg alt. 

Må også få skrevet litt på særemne idag..Blæh... men ja.. Også har vi 3 F**** prøver til uka, så må jo få lest litt på det også..men kjenner jeg meg rett så blir det nok til at jeg tar noen ''skippertak'' i sista lita.. Sitter i et par timer kvelden før og NiPugger for harde livet..

Ha en FinFin søndag Folkz;) 

 

 

Malinka <3

LOVE LIFE

Tegning av meg

Et bilde som en mann tegnet av meg en gang jeg var i Tyrkia:))

 

Tycks?:))

 

 

Malinka <3

Nytt Kamera! Nikon D3200


Endelig har jeg fått meg kamera! Sååå Happy!! Må lære meg å bruke det, men ved flittig bruk tror jeg ikke det blir noe problem..Kommer av seg selv etterhvert som jeg driver med det.

Er veldig fornøyd med det nye kameraet mitt:)) Skal ta så utrolig masse fine bilder nå.. <3

 

 

 

Malinka <3

2013 Bring Me Luck

Godt Nyttår alle sammen! Håper dere hadde en superfin nyttårsaften ! <3 Og at dere hadde et flott 2012 og får et fantastisk 2013 !

Nå sitter jeg og har bittelittegranne ''hangover'' fra igår, men det får gå bra siden vi gikk inn et nytt år som måtte feires;) Og sitter her og spiser fiskesuppe med rista brød. Hehe..Kunne egentlig tenkt meg no feit mat akkurat nå..som kebab eller en saftig burger.. men var godt detta å..Får spise det man har;)

Resten av dagen skal jeg nok bare slappe av..tusle litt rundt i leiligheten å rydde litt..og må nok ta meg en tur ut etterhvert..Sola skinner jo! Jippi! Elsker sola! Var deilig temperatur også når jeg var ute med søpla :p

Må 2013 Bli Et Bra År <3

 

 

 

Malinka <3
Malin. 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits