HJEM OM MEG ADD + YOUTUBE KONTAKT

desember 2012

Lekre festkjoler


Alle kjolene er fra Nelly.. Driver å drømmer meg bort litt:)) Hvilken kjole ville du valgt?

 

 

 

Malinka <3

Om Meg

Har ikke sagt så mye om meg selv på denne nye bloggen, så tenkte jeg skulle si litt om hvem jeg er:)

Navnet er Malin, er 22 år og bor i en superfin leilighet i Kongsvinger. Går på musikklinjen på skarnes - Har nå et halv år igjen..Gleder meg til å bli ferdig på skolen og slippe alt det stresset. Er veldig glad i musikk, og synger hele tiden..I fjor kom jeg forresten til topp 80 i Idol;) Som jeg er ganske stolt av. Litt kjedelig å ikke komme lenger, men herre...80 av rundt 5000 :D Var en av de 100 som fikk Gullbilett;) Var en kjempemoro opplevelse og møtte masse nye folk..Med samme interresser som meg.

Er veldig kreativ av meg..Tegner, maler, driver med decoupage, skriver egne låter og er veldig glad i mote. Mine største drømmer er å bli sanger og å kunne designe egne klær og accessorier:) Hadde vært en super jobb! Å kunne leve av begge deler. <3

Elsker skrekkfilmer, fargen rosa, solarium <3, Strawberry Daquiri, katten min Gucci, realityserier , kaffe !!+ mere kaffe, kan ikke leve uten +++

Jeg haaater å fryse..Skulle helst bodd i varmere strøk ihvertfall halve året..Må jo være litt hjemme med familien også som jeg er så glad i:) Vet ikke helt hva mer jeg skal fortelle i dette innlegget her..Er det noe dere lurer på så er det bare å spørre. Skal ikke skrive hele livshistoria mi her nå..Livet har ikke alltid vært like lett.. men om du følger meg vil du nok få vite mer om det etterhvert.. Orker ikke en sånn overfladisk blogg der jeg bare skriver om livet mitt som en dans på røde roser hele tiden..For er faktisk ikke slik. For øyeblikket har jeg det ganske bra:) Det går jo opp og ned..Den verste tida er over, jeg begynner å bli voksen ( Noe jeg egentlig var allerede som 10'åring ) ..men nok om det:) Og har alltid klart meg selv,, og det skal jeg fortsette med :)

 

<3

 

 

Noen random bilder av meg... 

Her skulle jeg på no kostyme-fest-greier..Husker ikke helt hva det var :p

Her synger jeg på UKM for et par år siden.. 

Her synger jeg i strøm Kirke 8. Desember nå som var.

Sang også på kongsvinger radio for å reklamere for denne konserten;)


Bilde av fine meg på skolen..lol..

 

 

Malinka <3

 

 

Gult er kult!

Denne står på ønskelista mi fra zalando.no !

Hva syns du?

 

 

Malinka <3

Søndag = < 3

Tenkte jeg skulle prøve å rydde og vaske litt idag..Etter at jeg har slappet av litt..Og slappet av litt til;) Søndag = daffedag.. men har ting som må gjøres i leiligheten, så får bare bite i det sure eplet og begynne en gang.. En gang nærmere nyttår :p

Ha en fin søndag <3

 

 

Malinka <3

Wants fra Nelly
Malinka <3Pus sover

Så søt da. Lille Gucci min ligger å sover på sofaen...Ja, han har de merkeligste stillinger altså..må le av han mye av alle de rare tinga han gjør og.. Har forresten lært han ''Give me five'' også:)

Skal legge ut noen helskrudde bilder av han senere så dere får se.. Han er bare så skjønn.. <3

mens han sover, sitter jeg her på data'n og cooper;) Ser på tv, drikker Gul brus (faktisk), jeg som er ColaNærkis....Og slapper av. Nyter ferien:)

Ha en fin fin kveld!

 

 

Malinka <3

HM-Look

Ny Look78

Ny Look78 - fra H&M

http://www.hm.com/no/s/0441MD

Products in this look:

Boots, Jeans, Skjorte, Jakke, Solbriller, Veske, SkjerfH;amp;Mwww.hm.com

Nytt kamera rett rundt hjørnet !

Nikon speilreflekskamera D3200Gleeeder meg til å få mitt første kamera! Aldri hatt speilrefleks og gleder meg til å ta masse, masse, masse fiiine bilder!

Var nede å skulle kjøpe meg et kamera ista, Nikon D5100, men så sa de at Nikon D3200, som er litt bedre er på salg til uka, så da venter jeg heller til da:)


Nikon D3200:

  • 24.2 megapiksler
  • 18-55 mm objektiv inkludert
  • 3" LCD-skjerm

Noen som har dette kamera? :) Fornøyd?

Åssen kamera bruker du?

 

 

 

Malinka <3

HM-Look

Ny Look

Ny Look - fra H&M

http://www.hm.com/no/s/0436RK

Products in this look:

Syns det er moro å ta en tur innom ''dressingroom'' på HM og sette sammen noen stilige outfit's:)
Hva syns du om outfit'en? 
Malinka <3

Waaaants fra JJsHouse!!

Driver å titter litt på jjshouse.com.... Det er jo så mye fint der!
Disse kjolene hadde passet perfekt inn i min kjolesamling altså < 3

 

 

Malinka <3

 

Min Nye blogg!

Før hadde jeg malinka90.blogg.no... Det har skjedd en del i det siste og jeg har lyst til å begynne på nytt.. Laaange mellomrom mellom hver gang jeg blogget, og syntes bloggen min rett og slett var kjedelig..Var ikke noe morsomt å gå inn der å skulle skrive et nytt innlegg..Så dah.. Lager derfor en ny blogg som skal inneholde en hel del mer av mote og Fashion < 3 My passion.. Skrive om det som interesserer meg og det blir også en hel del rundt livet mitt og min hverdag også. Det jeg brenner mest for er jo musikken min. Lager musikk selv og synger 80% av tiden i livet mitt:) Kommer til å legge ut en del sangvideoer framover også.

Jeg går på musikklinjen og nå er det bare et halvt år igjen...Som for meg rett og slett føles ut som en eeevighet.. Sliter på skolen, har aldri vært noe glad i skolen, og er ******lei :) Har ikke noe med linjen jeg går på eller folka rundt meg, for musikklinjen på Skarnes Vgs er den beste skolen jeg har gått på EVER. Er en så sammensveisa og koselig gjeng altså. Anbefales på det sterkeste til de som liker musikk og som vil satse på det! Det er bare meg...det er jeg som er sliten hele tiden og takler ikke alt det presset og det som forventes av meg. Møter rett og slett veggen. Kjenner den på nesetippen nå. men jeg er ikke den som gir meg heller, så om det er sånn at jeg får en 2'er i noen fag, så er jeg OverLykkelig for endelig å ha klart å komme meg igjennom det og bestått. Sitter nå i juleferien med hodet stappa fullt av ting jeg skulle ha gjort, som jeg må gjøre, men får ikke gjort det, orker ikke..Vet ikke hvordan jeg skal få begynt..                                            Oooh yes, måtte bare få det ut :) 

Imorgen skal jeg ned på Elkjøp å se på speilreflekskamera :D Det gleder jeg meg til... Er jo så mye salg nå og har sett på et som jeg har innmari lyst på.. Sååå får se om jeg tar meg råa..selv om jeg egentlig ikke har det, men Halloooo, jeg Trenger et speilreflekskamera... Og det er nå jeg har sjansen til å få et billig. Får leve på spaghetti og brødskiver i en mnd, går bra det..hehe..

 

Designet på bloggen min kommer snaaart . Min skjønne lille lillesøster har vært så snill å laget et design til meg, så hun skal få hjulpet meg med å få det på plass i morgen. Jeg er så lite teknisk anlagt som det går ann å bli..hehe.. men da er det godt å ha ei søster som er ekspert på det område der.. Kan jo alt om data, telefoner, tv og spill og alt mulig den dama der..

 

Her er noen bilder av meg fra kirkekonserten i hadde i strøm-kirke den 8. Desember. Her sang jeg ''I have nothing''.

 

 

 

Malinka <3
Malin. 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits